TATAR WOŁOWY GF
kurki, ogórek, gorczyca
TATAR Z PSTRĄGA GF
kwaśna śmietana, jabłko, szczypiorek
MOSKOL
burak, pieczony boczek
KIEŁBASKI JAGNIĘCE
jogurt, ogórek, piklowana gorczyca
GRZANKA Z BURAKIEM W
grillowany ser, miód
FASOLKA SZPARAGOWA W
kruszonka
KWAŚNICA GF
baranina, żeberko
KREM Z GROSZKU W
ricotta, mięta, karmelizowane orzechy
BULION
kołduny jagnięce
CHŁODNIK DNIA W
QUINOA V
soczewica, rzodkiewka, bób, kurki, ogórek, dressing sezamowy
POMIDORY Z BUNDZEM W
truskawka, prażony słonecznik, bakłażan
SAŁATA RZYMSKA Z AGRESTEM W
orzech laskowy, grillowany ser, piklowana marchew
JAGNIĘCINA GF
demi - glace z jeżyną, kurki, młody ziemniak, ogórek
STEK Z POLĘDWICY GF
karmelizowana cebula, zapiekanka ziemniaczana, kremowe pieczarki
KURCZAK KUKURYDZIANY
groszek cukrowy, fasolka szparagowa, puree z gorczycą
POLICZEK WIEPRZOWY
polenta, gorczyca, miód, cydr, kukurydza
BURGER WOŁOWY
wołowina 100 % Angus, oscypek, pomidor, cebula
PSTRĄG ŁOSOSIOWY
puree z groszku, fenkuł, bób
ZIEMNIAKI Z OGNISKA W
sumac, jajko z wolnego wybiegu, fasolka szparagowa
KALAFIOR Z BOBEM W
koper, emulsja szczypiorkowa
PIEROGI Z BRYNDZĄ W
piana serowa
BEZA Z KREMEM I OWOCAMI GF
MALINY 0°C
owcza wełna, palone mleko
PIECZONE GÓRY, PIECZONE TATRY
PTASIE MLECZKO
wiśnia, ciastko maślano - cytrynowe