Zapraszamy na kolację degustacyjną 6 Listopada

6 Listopada o godzinie 20 serdecznie zapraszamy wszystkich smakoszy na kolejną kolację degustacyjną, którą organizuje Restauracja Zakopiańska we współpracy z Hotelem Grand Nosalowy Dwór. Motywem przewodnim będzie jesień oraz warzywa okopowe. To właśnie z nimi zmierzą się Szef Kuchni Restauracji Zakopiańskiej i laureat prestiżowego konkursu Food & Wine Noble Night 2016 Mariusz Bizub oraz Szef Kuchni Restauracji Grand Nosalowy Dwór Sławomir Saguła.

 

KOSZT

150 zł/ osoba za 6-cio daniową kolację

REZERWACJA STOLIKÓW: +48 18 533 03 63
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

 

3 Grudnia o godzinie 20 kontynuujemy zmagania Szefów Kuchni. Tym razem spotkamy się w Restauracji Grand Nosalowy Dwór gdzie motywem przewodnim będą jesienne owoce.

 

KOSZT

150 zł/ osoba za 6-cio daniową kolację

REZERWACJA STOLIKÓW: + 48 18 20 22 335
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

 

fullsizerender1