ZANURZ SIĘ
W KULINARNEJ KULTURZE PODHALA

Starannie wyselekcjonowane produkty od lokalnych dostawców, wyjątkowy wybór organicznych i biodynamicznych win, szczypta nowoczesności, dostatek tradycji, ogrom szczerości i bezmiar miłości – to nasz przepis na wymarzoną restaurację.

Szef kuchni wraz z zespołem prezentują autorski, kulinarny warsztat na najwyższym poziomie. Wszystkie dania przygotowują z największą pieczołowitością. Nasza obsługa traktuje każdego gościa indywidualnie i z ogromną uważnością. Wspólnie dbamy o to, żeby Twoja biesiada upłynęła w przyjemnej, niezobowiązującej atmosferze.

Mój tata zawsze powtarzał, że ludzie przyjeżdżali tutaj dlatego, że Zakopiańczyków cechowała gościnność. Pokazywali prawdziwe oblicze Tatr w uczciwy, najprostszy z możliwych sposobów – nie oszukiwali, zawsze byli sobą. I dlatego Podhale było regionem, gdzie każdy czuł się dobrze, komfortowo. Chciałbym, żeby te czasy wróciły. Dlatego nigdy nie podamy w Zakopiańskiej czegoś, co nam by nie smakowało i za co nie bylibyśmy odpowiedzialni.

Przyjdź i pozwól nam ugościć Cię zgodnie z tradycją.

Tomek Gut, Kasia Walinowicz i Zespół Zakopiańskiej.